Zekerheid & rendement

Savéon biedt u een vervanging van de borgbetaling of bankgarantie.

Zo werkt het

Het aanvragen van een Borggarantie bij Savéon is heel eenvoudig. De huurder sluit een Borggarantie af, ten gunste van de verhuurder. De Borggarantie garandeert de uitbetaling van eventuele schade aan het gehuurde en dekt de kosten van een mogelijke huurachterstand.

1 Vul online je
aanvraag in
2 Je kredietwaardigheid
wordt getoetst
3 Je ontvangt bericht
over acceptatie
4 Sluit de
Borggarantie af
! Veilig online
betalen
5 De verhuurder ontvangt
de Borgstelling

Rekenvoorbeeld Borggarantie

Hoe werkt het? U heeft een Huurgarantie van €15.000,00 nodig. Indien uw limiet toereikend is, betaalt u in dit geval aan Savéon een lage jaarlijkse vergoeding* van €750,00, met de zekerheid dat deze Borggarantie borg staat voor de betaling van alle verplichtingen uit het huurcontract, ter hoogte van het garantiebedrag.

* De jaarlijkse vergoeding is afhankelijk van de hoogte van het garantiebedrag en is exclusief €149,- afsluitkosten.

"Door het afsluiten van de Borggarantie werd onze bankgarantie van €25.000,- vrijgegeven en konden we liquiditeit vrijmaken voor de inkoop van onze najaarscollectie."

Pauline Terborgh, Eigenaar Terborgh Mode

"Door het afsluiten van de Borggarantie konden wij direct beginnen met het inrichten van onze nieuwe woning en hoefden wij ons geen zorgen te maken over een hoge borgsom."

Diederik en Ellen van den Bosch, huurders nieuwe woning

"Als vastgoedbeheerder verkrijgen wij door Savéon's Borggarantie de gewenste zekere huurinkomsten voor onze vastgoedbeleggers!"

Tim van der Linden, Directeur Vastgoed Beheer Plan

Nodig uw huurder uit

Als verhuurder kunt u hier uw huurder uitnodigen om de Borggarantie aan te vragen. Als verhuurder ontvangt u, zodra de Borggarantie is goedgekeurd, de overeenkomst van Borgtocht