Credion en Savéon bieden (ver)huurders in het MKB kansen

1/6/2017

Savéon, exclusief aanbieder van de Borggarantie op de Nederlandse markt , en Credion, gespecialiseerd in het aantrekken van bedrijfsfinancieringen voor MKB-bedrijven, hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten.

Door de samenwerking willen Credion en Savéon huurders/verhuurders van onroerend goed ontzorgen en kosten laten besparen.

Savéon
Savéon heeft tot doel de verhuurder meer zekerheid te bieden, zonder dat de huurder liquiditeit verliest. Savéon werkt voor het innen van en uitbetalen van de borg samen met grote creditmanagementpartijen en verzekeraars voor een 100% gegarandeerde Borggarantie. Tim van der Linden van Savéon geeft aan: “Voor veel huurders is het betalen van borg een lastige bijkomstigheid bij het huren van commercieel vastgoed. Geld dat je eigenlijk liever aan andere dingen wilt besteden, zoals het inrichten van je nieuwe zaak bijvoorbeeld. Savéon biedt nu uitkomst met een Borggarantie voor zakelijke huurders met een lage jaarlijkse vergoeding.

Credion – optimale financieringsoplossing
Oprichter van Credion, Carlo van der Weg: “Het aanbieden van de Borggarantie van Savéon is een mooie dienst voor het MKB. Door onze samenwerking kunnen wij ondernemers attent maken op de mogelijkheden en daardoor meer liquiditeitsruimte geven. Hierdoor kan een optimaal financieringsoplossing worden gecreëerd voor de ondernemer. Iets waar wij als Credion altijd naar op zoek gaan.” Credion en Savéon zien in de samenwerking een belangrijke kans voor het MKB. Veel ondernemers weten niet welke mogelijkheden er allemaal voor hun beschikbaar zijn op financieel gebied. Wij kunnen u dit inzichtelijk maken.

Meer weten?
Kijk op www.saveon.nl/zakelijk of neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging van Credion via www.credion.nl.

Bekijk al het nieuws