Zekerheid & rendement

Savéon biedt een vervanging van de borgbetaling.

Zo werkt het

Het aanvragen van een Borggarantie bij Savéon is heel eenvoudig. Je kan vrijblijvend de Borggarantie aanvragen en ontvangt direct bericht of je er voor in aanmerking komt. Vervolgens kan de Borggarantie in 5 minuten worden afgesloten. Savéon staat dan borg voor maximaal 3 maanden huur, de daadwerkelijke hoogte wordt bepaald door de verhuurder. De Borggarantie garandeert de uitbetaling van eventuele schade aan het gehuurde en dekt de een mogelijke huurachterstand.

1 Vul online je
aanvraag in
2 Je kredietwaardigheid
wordt getoetst
3 Je ontvangt bericht
over acceptatie
4 Sluit de
Borggarantie af
! Veilig online
betalen
5 De verhuurder ontvangt
de Borgstelling

Rekenvoorbeeld Borggarantie

Hoe werkt het? Wanneer je per maand €900,00 huur betaalt, is de gewenste borg €2.700,00. Bij Savéon betaal je in dit geval gedurende het huurcontract een lage jaarlijkse vergoeding* van €189,00, met de zekerheid dat deze Borggarantie borg staat voor de betaling van alle verplichtingen uit het huurcontract, ter hoogte van het garantiebedrag.

* De jaarlijkse vergoeding is afhankelijk van de hoogte van het garantiebedrag en is exclusief €49,- afsluitkosten.

"Als vastgoedbeheerder verkrijgen wij door Savéon's Borggarantie de gewenste zekere huurinkomsten voor onze vastgoedbeleggers!"

Menno van der Horst, Directeur-eigenaar MVGM

"Door het afsluiten van de Borggarantie konden wij direct beginnen met het inrichten van onze nieuwe woning en hoefden wij ons geen zorgen te maken over een hoge borgsom."

Diederik en Ellen van den Bosch, huurders nieuwe woning

"Door het afsluiten van de Borggarantie heeft Savéon ons ontzorgt, zonder druk op onze liquiditeit."

mathieu, Cees en Alan van MACH Marketing te Amsterdam

Nodig uw huurder uit

Als verhuurder kunt u hier uw huurder uitnodigen om de Borggarantie aan te vragen. Als verhuurder ontvangt u, zodra de Borggarantie is goedgekeurd, de overeenkomst van Borgtocht